Per a poder sincronitzar l’agenda de FCAG amb els horaris i ubicacions de les proves haureu de seguir les següents instruccions:

Pas 1

 Obrir el google calendar desde un PC o portàtil (aquest pas no es pot fer desde un dispositiu mòbil)

https://www.google.com/calendar

 Pas 2

 Des de el vostre compte de google calendar , clickeu a “Altres calendaris” sobre la creu

Pas 3

Us apareixeran les següents opcions, i heu de seleccionar “Desde URL”:

Pas 4

– A la pantalla us apareixerà un quadre per omplir “URL del calendari”, i haureu de posar alguna de les següents adreces:

El calendari complert us afegirà els horaris de totes les divisions, i la resta la de la divisió corresponent.

Pas 5

Quan ja hagueu afegit l’adreça, clickar a “Afegir calendari” i veureu que el calendari us surt a la pantalla a baix a ma esquerra.

Pas 6

Torneu enrere clickant a la fletxa del costat superior esquerre

– En aquesta pantalla, haureu de seleccionar el calendari que hagueu triat clickant al quadre de checkbox que hi ha . Tant aviat clickeu, us sortiran les proves amb els horaris. (Tenir en compte que les proves que encara no tenen definits els horaris a la web , sortiran sense horari.)

Quan ja ho tingueu configurat al Google calendar per PC o Portàtil, el següent pas es configurar-ho al mòbil.

Pas 7

– Obrir l’aplicació Google calendar al mòbil i anar a “Configuració”, allà hi trobareu el vostre compte on haureu afegit el calendari (en aquesta cas fcagility@gmail.com com a exemple), si no us surt el calendari que heu afegit clickeu a “mostrar més) i us sortirà el calendari afegit:

Pas 8

Seleccioneu el calendari “FCAG XXXX” i activeu “Sincronitzar”. En aquest moment ja estarà sincronitzada l’agenda de FCAG amb el vostre mòbil. Teniu en compte que des de que es configura fins a que es sincronitza pot tardar fins a 12 hores. Al igual que quan FCAG actualitza els horaris a la web , pot haver una demora de 12 hores fins a que el vostre dispositiu estigui actualitzat, per tal raó des de FCAG s’actualitzarà els horaris tant aviat ens sigui possible per a que tothom tingui els horaris correctes abans de la prova.

Quan ja tingueu el calendari actualitzat al dispositiu, veureu la següent informació

Nº de Prova – Club organitzador – Horari i Coordenades (o el nom del lloc de la prova)

En aquesta pantalla, si premeu el símbol  que està a l’esquerra de les coordenades o nom del lloc, s’obrirà el google maps des d’on podreu configurar la vostre ruta per arribar a la prova.