Data: 14/06/2021

Després de quasi un any d’incerteses a causa de la Covid-19, ho hem aconseguit! Hem celebrat la Copa Catalunya 2021 per equips i individual!

Hi ha hagut de tot, expectació per les pistes, rialles, pistes a 0, faltes, refusades, eliminats, emocions a flor de pell i alguna llàgrima pels equips que es retiraven, calor, molta calor, cansament… però sobretot hi ha hagut agility!  

Des de la FCAG volem donar les gràcies a tots aquells que ho heu fet possible d’una manera o altra.  A en Pere Sales, que va acceptar actuar de manera desinteressada com a jutge de la prova, per les seves pistes i la seva bona actitud al llarg de totes les hores que ha durat la Copa. A tot l’equip del Connecting Dogs per portar l’organització de la prova de manera impecable i àgil fins el final. I, finalment, no ens oblidem de tots i cadascun dels agilitistes i acompanyants que han estat aguantant la calor però que han donat sentit a aquesta festa amb la seva participació.

Per últim volem donar l’enhorabona a tots els guanyadors de la Copa Catalunya i del XIXè Campionat de Catalunya i especialment a tots aquells que, independentment dels resultats finals, heu gaudit amb els vostres gossos d’aquest parell de dies d’agility!

Fins l’any que ve! Us esperem a la Copa Catalunya 2022!!