Data: 01/06/2022

La Copa Catalunya 2022 ja ha finalitzat! Després d’un cap de setmana intens, amb un nou format en la prova per equips i una gran final individual per obtenir el campió absolut, és el moment de fer balanç però especialment és l’hora dels agraïments a totes aquelles persones  que han contribuït d’alguna manera o altra a que aquesta Copa Catalunya es convertís en una gran festa.

Des de la FCAG volem donar les gràcies als dos jutges de la prova, Ivan Amez i Dave Deaville, les pistes dels quals ens han fet gaudir en tot moment d’uns excel·lents recorreguts però també per la seva simpatia i paciència malgrat la calor que ens ha acompanyat al llarg de les dues jornades.

Al David Molina i tot l’equip de L’Almozara Can Bosc Club Caní per aconseguir que la prova fluís d’una manera impecable amb una molt bona organització i, malgrat el cansament, fer-nos gaudir amb les seves coreografies. Tots valorem l’esforç que suposa tirar endavant una prova com aquesta i ho han aconseguit amb nota.

També volem agrair a l’Ajuntament de Dosrius la seva implicació en la realització de la prova, cedint les excel·lents instal·lacions del Camp Municipal i facilitant-ne la seva difusió.

I finalment volem agrair a tots i cadascun dels agilitistes i acompanyants la seva participació i bona predisposició en tot moment, posant per damunt de tot les ganes de gaudir d’aquest esport, encara que no sempre els resultats acompanyin com esperem. Com cada any, alguns dels gossos que ens han acompanyat al llarg de la temporada s’han de jubilar per motius diversos i per a ells va el nostre homenatge i, com no, alguna que altra llagrimeta.

Volem donar l’enhorabona a tots els guanyadors de les diferents proves i categories de la Copa Catalunya 2022 i del XXè Campionat d’Agility de Catalunya i a tots els altres us encoratgem a aconseguir nous objectius per a la propera temporada.

Us esperem a tots a la Copa Catalunya 2023!