Data: 07/06/2023

Els dies 3 i 4 de juny s’ha celebrat la Copa Catalunya 2023 a les instal·lacions de L’Almozara Can Bosc a Argentona. Com sempre, ha estat un cap de setmana intens on s’ha competit per equips i individual, s’han lliurat el premis als guanyadors del XXI Campionat de Catalunya, que s’ha vingut realitzant des de l’inici de la temporada 2022-2023, i s’han acomiadat emotivament els equips que es retiraven per motius diversos.

I un cop acabada és el moment de fer balanç però abans és l’hora dels agraïments a totes aquelles persones  que han contribuït d’alguna manera o altra a que aquesta Copa Catalunya es convertís en una gran festa.

Marc Matamoros & Neu, campions absoluts de la Copa 2023

Des de la FCAG volem donar les gràcies als dos jutges de la prova, Dave Cooper i Juan Francisco Tejero, al David Molina i tot l’equip de L’Almozara Can Bosc Club Caní per aconseguir que la prova fluís d’una manera impecable. Tots valorem l’esforç que suposa tirar endavant i trobar patrocinadors per a una prova com aquesta i ho han aconseguit amb nota.

I finalment volem agrair a tots i cadascun dels agilitistes i acompanyants la seva participació i bona predisposició en tot moment, posant per damunt de tot les ganes de gaudir d’aquest esport, encara que no sempre els resultats acompanyin com esperem.

Volem donar l’enhorabona a tots els guanyadors de les diferents proves i categories de la Copa Catalunya 2023 i del XXIè Campionat d’Agility de Catalunya i a tots els altres us encoratgem a aconseguir nous objectius per a la propera temporada.

Us esperem a tots a la Copa Catalunya 2024!