Data: 21/02/2022

Benvolguts companys!!

Em presento a representant d’agilitistes de la Federació catalana d’Agility. Alguns hem coneixereu de veure’m córrer per la pista amb el meu gos d’aigües. Pels que no, em dic Eva Pérez i porto uns quants anys competint en agility, però quasi deu compartint competicions i moments amb tots vosaltres. Actualment competeixo en Divisió d’Honor amb el Fish, el meu primer gos.

Per a mi, una de les coses més important per ajudar als agilitistes és que jo en soc una de molt activa, a qui veureu a la majoria de proves, sempre intentant donar el millor de mi.

Crec que és important viure-les de primera mà, per tal de poder recollir les inquietuds dels participants i entendre quines coses es poden millorar o actualitzar.

Soc una persona accessible i propera a qui podeu acostar-vos en qualsevol moment per resoldre qualsevol dubte o comentari que necessiteu, sempre miraré pel bé comú de tots els participants, des dels meus nous d’Iniciació (quina meravella veure com cada dia som més!) fins als experimentats de Divisió d’honor.

Espero que confieu amb mi per ser la vostra veu! Ens veiem a la pista.

Eva Pérez