Data: 26/11/2021

Ja està tot a punt! La Selecció Catalana d’Agility participarà en la propera edició de la Gold Rush Competition 2021 que es celebrarà a la localitat de Wülfrath (Alemanya) els propers dies 11 i 12 de desembre.

A causa de les restriccions produïdes per la Covid19 i la problemàtica lligada als desplaçament a Anglaterra, aquest any es va poder gestionar la participació de la Selecció Catalana en aquest esdeveniment, mantenint els mateixos criteris que s’utilitzaven per a la composició de la Selecció Catalana per el British Open.

Els membres que formen la Selecció són: el Xavier López amb la Justi, primer classificat de la Divisió d’Honor de l’últim Campionat de Catalunya en categoria midi, en Francisco Javier Larena amb la Tic, segon classificat de categoria mini (com a suplent del primer classificat que no pot anar), la Miriam García amb la Beauty, primer classificat de categoria estàndard i la Verónica Ruiz amb la Mel, com a Campiona absoluta de la última Copa Catalunya celebrada el passat mes de juny. Finalment, com a Team Leader els acompanyarà la Rachel Stevens, ja veterana en aquesta tasca.

Els desitgem molta sort i molt bon viatge!