Data: 09/08/2022

La Selecció Catalana d’Agility ha marxat avui cap al Regne Unit per participar en el The Kennel Club International Agility Festival que se celebrarà de l’11 al 14 d’agost al Rutland Showground, Burley Park Way, a la localitat d’Oakham.

En aquest esdeveniment, la Selecció Catalana, representant a Catalunya, participarà en el British Open i en la prova per equips The Nations Cup en què faran equip amb altres competidors catalans que també han decidit gaudir d’aquests intensos dies d’agility, a més d’altres proves amb patrocinadors diversos.

Seguint els mateixos criteris de selecció que els altres anys, la Selecció Catalana d’enguany està integrada per: en Francisco J. Larena amb la Tic, primer classificat de la categoria mini de Divisió d’Honor, la Verónica Ruiz amb la Mel, segona classificada de la categoria midi (com a suplent del Xavier López amb la Justi que no ha pogut anar per una inoportuna lessió del guia), en Juli Beltran amb la Killie, primer classificat de la categoria estàndart i la Pili del Pilar amb la Selene en la categoria de Campió Absolut de la Copa Catalunya 2022 (com a suplent del David Infante amb la Winter que no ha pogut anar per motius familiars). Finalment, com a Team Leader els acompanyarà la Rachel Stevens, ja veterana en aquesta tasca.

Molt bon viatge i molta sort a tots els participants!