Data: 16/08/2023

Enguany, la Selecció Catalana d’Agility amb el Victor Olea amb Jazz, Marc Prats amb Mia, Pedro Serrano amb Nutella, Sam Sánchez amb Taxi i Marc Matamoros amb Neu, acompanyats per la Rachel Stevens com a Team Leader, han viatjat al KCIAF que s’ha celebrat del 10 al 13 d’agost a Rutland, Anglaterra.

Com en anys anteriors hi ha hagut més de 3000 participants, 334 proves en 18 rings simultanis i 900 parcel·les d’acampada. Realment ha estat un espectacle per veure, experimentar i gaudir.

El primer dia de competició es duen a terme les proves importants:

  • Special International Agility/Jumping, on en el Jumping la Taxi va quedar primera i en Jazz quart, mentre que en la mànega d’Agility van completar sense penalitzacions en Jazz, Taxi, Mia i Neu la qual cosa els va permetre accedir a la final. Per la tarda, a la final, la Neu i la Mia varen quedar en segon i tercer lloc respectivament i la Taxi, amb una pista sorprenent, va guanyar en categoria petita i, per tant, es va classificar per al Cruft 2024.
  • El British Open Agility/Jumping està per als equips del Grau 6 i 7, amb més de 200 participants en cada categoria de salt. En l’Agility, la Neu va quedar primera en categoria Intermèdia mentre que la Taxi, la Mia i el Jazz també varen poder classificar-se per a la Final del diumenge.

El segon i tercer dia es varen celebrar les proves individuals de grau 6 i 7 on tots els representants varen aconseguir “clean runs” molt lluitats i podis meritoris.

Com és habitual, el quart dia de competició es va tancar amb la gran final del British Open amb una participació molt destacada del Jazz, Mia, Taxi i Neu. Va estar molt emocionant i cadascun va donar.ho tot a la pista però va ser la Neu amb el Marc qui, amb una pista absolutament impressionant, es va guanyar el 1r lloc en categoria Intermèdia.

Quatre dies intensos però molt reeixits d’Agility. Moltes felicitats a tots i enhorabona per la feina feta!!