Data: 21/08/2022
Killie&Juli, Mel&Vero, Tic&Fran i Selene&Pili acompanyats per la Team Leader, Rachel Stevens

Els dies 11, 12, 13 i 14 d’agost s’ha celebrat The Kennel Club International Agility Festival, a Rutland, Anglaterra. Amb més de 3000 participants, 750 parcel·les de camping, 18 rings simultanis i participants de totes les edats i nivells es confirma com una de les proves més importants del calendari internacional.

Com ve sent tradició, la Selecció Catalana d’Agility s’ha desplaçat per participar-hi. Aquest any la Selecció Catalama estava integrada per la Tic de Francisco Larena, la Selene de Pili del Pilar, la Mel de Veronica Ruiz, la Killie del Juli Beltran i Rachel Stevens com a team líder.

El primer dia de competició, com proves importants, vàrem fer les classificatòries per el Kennel Club British Open, reservades a equips de greu 6 i 7, amb més de 200 participants en cada categoria de salt. I també el Kennel Club Internacional Agility amb classificatòries i finals. La Tic, la Selene i la Killie amb unes disputades classificatòries varen aconseguir plaça per a la final de KC Brithish Open.

En el KC International Agility Open grans resultats per a la selecció: en la mànega d’agility, Tic va quedar 3a, Selene 1a i Mel també 1a. Killie no va poder participar per no estar la categoria Intermèdia a la prova. En el jumping, Tic va fer 1a i la Mel 2a. Per acabar el dia, en la Final Tic i Mel van aconseguir, en dos disputats recorreguts, el segon lloc del podi.

El segon dia es van celebrar les proves per equips. Es van formar equips amb altres competidors per poder participar a la Nations Cup. En categoria small l’equip format per Tic, Selene i Patum de Neus Baró van aconsegir un primer lloc al Agility i un tercer al jumping quedant finalment campions de la prova.

En categoria midi l’equip format per Mel, Brie de Nuria Alonso i Loki del Josep Boix, es van quedar fregant el podi en un quart lloc.

En categoria Intermediate l’equip format per Killie, Beauty de Míriam Garcia i Happy de Mergreet Muurling van aconseguir un segon lloc al jumping, un primer al agility i es van proclamar també guanyadors de la prova.

El tercer i quart dia es van disputar proves individuals de grau 6 i 7 on tots el representants van aconseguír forçes “clean runs” i meritoris pòdiums.

La participació és va tancar amb la gran final del KC British Open amb una molt destacada participació.

A categoria small, Tic, con va sent habitual, va fer un recorregut perfecte quedant sisè classificat. Selene, també amb un gran recorregut, però amb una falta que la va treure de llocs de podi, va quedar en el lloc 12è.

A categoria intermèdiate Killie va marcar el millor temps de la prova, però també una falta la va privar de guanya la prova, quedant en un sisè lloc a la classificació.

Uns molt bons resultats per uns dies intensos d’Agility! Enhorabona a tothom!

Competidors, supporters i altres amics