Data: 21/02/2022

Hola a tots!

Soc la Laura Gabarre, abans companya de la Sora i ara companya de l’Akela, faig agility des del 2016 i vaig conèixer la Federació Catalana d’Agility al 2017.

Com molts de nosaltres, només començar em vaig enamorar d’aquest esport i s’ha acabat convertint en la passió familiar.

La meva proximitat a diferents categories em fa ser conscient dels pros i els contres de cada una d’elles.

Soc una persona propera, amb ment crítica en pro de l’evolució i la seguretat dels nostres companys peluts, tinc capacitat d’escoltar i empatitzar per a poder traslladar els vostres dubtes i idees, si és necessari de manera totalment anònima.

Algunes de les meves idees a proposar son:

  • Canviar la distancia mínima entre obstacles de 5m a 7m.
  • El reciclatge obligatori periòdic pels jutges i tècnics.

També tinc en ment treballar realitzant enquestes totalment voluntàries per a les propostes en les quals tingui veu i vot com a representant dels agilitistes, i d’aquesta forma, traslladar el vot de la majoria.

Tinc moltíssim entusiasme i ganes també perquè confio en tots els membres de la junta i sé que serem escoltats.

Espero comptar amb el vostre suport, el meu aquí el teniu! Salut per a tots!

Laura Gabarre