Data: 02/11/2022

S’ha enviat a tots els clubs la informació per accedir a les noves llicències virtuals a les qual es pot accedir a través de la nova aplicació que s’està implementant des de la FCAG. Aquesta plataforma encara esta en una fase inicial i per aixó encara no es pot accedir a la major part de funcionalitats.

Com podreu veure, la imatge d’aquesta temporada és la Winter, campiona abosulta de la Copa Catalunya 2022.

Us fem arribar aquesta mateixa informació ja que és d’interès per a tots els competidors d’aquesta temporada.

Per accedir a l’aplicació desde qualsevol dispositiu, cliqueu la direcció web https://app.fcagility.cat. Allà us demanarà la direcció de email (ha de ser la que vareu donar per a l’alta de la licencia) i, si es la primera vegada, cliqueu el botó ‘Heu oblidat la vostra contrasenya?’.

En aquest cas, s’ enviará un email a la direcció que heu posat i d’aquesta manera podreu donar d’alta una nova contrasenya. Un cop fet això, podreu tornar una altre vegada a la pantalla d´inici i posar la contrasenya escollida per accedir a la pàgina d’inici de l’aplicació.

Un cop arribats aqui, cliqueu en l’apartat llicència i podreu accedir a la vostra llicència virtual.

Consideracions:

Per accedir-hi, s’ha de tenir un correu vàlid i ha de ser de caràcter personal. No es pot entrar amb el correu del club ja que el programari diferencia entre persones físiques y entitat esportiva. Els menors que tenen el mateix mail dels pares necessiten també una direcció de email pròpia ja que aquesta ha de ser única per a cada federat.

Aquesta plataforma conté dades de la temporada actual però NO és oficial. De moment encara funcionarem amb el programa i les classificacions a la web, tal i com ho hem estat fent fins ara.

Si teniu algun problema, no dubteu en fer-nos arribar la vostra incidència i us agraim per endavant la vostra paciencia en aquest primers pasos de la nova app de FCAG.