Data: 15/11/2023

El passat dia 5 de novembre la FCAG va organitzar el taller “Warn up and Cool down” adreçat a tècnics FCAG, impartit per la Marta Subirats i amb la grata sorpresa d’en Toni Ramon .

La Marta Subitats fisioterapeuta, osteópata, acupuntora, CCRP, CCRT i en Toni Ramon, fisioterapeuta i osteopata, doctorat a la Facultad de Veterinaria de la UAB, són dos grans professionals molt recòneguts dins del nostre mon esportiu.

Amb aquest taller hem volgut millorar la preparació dels nostres gossos per a la competició i els entrenaments amb la finalitat d’evitar lesions. A més de la Marta (amb els seus gossos) i en Toni, també ens va acompanyar un esquelet de plàstic d’un gos encara que com varen dir-nos “no suporta gaire bé els viatges”. Tot plegat ens va permetre conèixer la morfologia del gos i entendre molt millor als nostres companys esportistes.

Va ser un taller molt dinàmic on tots vàrem poder compartir les nostres dubtes i experiències, vàrem poder tocar gossos diferents i descobrir punts importants del seu cos.

Una jornada molt profitosa en tots els sentits i agraïm a tots els assitents el seu interés.