Data: 15/02/2021

Davant de les noves mesures adoptades pel Departament de Salut, la Secretària General de l’Esport ha inclòs el Campionat de Catalunya d’Agility entre les competicions que es poden tornar a reprendre, aplicant el protocol de seguretat aprovat per la Generalitat de Catalunya.

La junta directiva ha pres la decisió de reprendre la competició el dies 27 i 28 de febrer amb la 7a prova organitzada pel Club Agility Seven per donar temps a tots els equips per reprendre els entrenaments i aconseguir les condicions físiques adequades a la competició. El tríptic amb la informació de la 7a prova es farà arribar el més aviat possible.

Cal tenir en compte que aquesta autorització només s’estén als equips federats amb llicència de competició (el carnet us acredita com a tal) i comporta poder desplaçar-se per als entrenaments i competicions dins o fora de la comarca. Tingueu en compte, però, que caldrà mantenir la restricció horària dels desplaçaments de les 22:00 a les 6:00.

Podeu consultar tota aquesta informació, molt més detallada en la Circular 15 (Apartat Circulars d’aquesta pàgina web, o directament a través d’aquest enllaç “CIRCULAR 15“). A la circular s’adjunten els enllaços on podeu consultar la llista de competicions autoritzades i els protocols aprovats.

En aquesta mateixa circular 15 podreu trobar la informació referent a l‘organització de la propera Copa Catalunya 2021, els dies 12 i 13 de juny així com la convocatòria i calendari de les eleccions a representant de tècnics de la FCAG.